Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Herbie Fully Loaded (2005)


Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, μικρές και μεγάλες.

Το βρήκατε;; Για σκεφτείτε λίγο ακόμα… όχι, όχι δεν πρόκειται για ένα από τα τόσα μοντέλα της bmw, που κακά τα ψέματα όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε.

Ανάψτε τις μηχανές σας και ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες! Το αγαπημένο κατσαριδάκι Χέρμπι, ένα από τα πιο διάσημα κινηματογραφικά αυτοκίνητα γκαζώνει για νέες περιπέτειες!

Η ταινία που αγαπήθηκε από τις παλιότερες γενιές επανέρχεται με νέο, δυναμικό καστ να κατακτήσει και το νεότερο κοινό.

Τώρα ο Χέρμπι, το αυτοκίνητο που δεν ακούει κανένα αλλά κάνει του κεφαλιού του, ετοιμάζεται να πάρει μέρος στους αγώνες Νάσκαρ παρέα με τη καινούργια του ιδιοκτήτρια (Λίντσεϊ Λόχαν) με το νούμερο 53 και να καταπλήξει τους πάντες.

 Ετοιμαστείτε κι εσείς για μεγάλες εκπλήξεις… γιατί το κατσαριδάκι δεν είναι το ίδιο όπως παλιά. Τώρα έχει μάθει πολλά νέα κόλπα και δεν διστάζει να σας τα παρουσιάσει!

Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να χαρακτηρίσει ανόητη και παιδαριώδη την νέα ταινία με τις περιπέτειες του γνωστού από τα 70s ζωντανού αυτοκινήτου Χέρμπι και ίσως να έχει δίκιο.

Από την άλλη, όμως μεριά είναι μάλλον μάταιο να ψάχνεις για κρυφές αρετές σε μια ταινία αμιγώς παιδική, η οποία απαιτεί να ρυθμίσουμε το IQ μας στο επίπεδο ενός 10χρονου παιδιού για να περάσουμε εκατό διασκεδαστικά λεπτά.

Και μην το υποτιμάτε καθόλου λόγω της παλαιότητας και του μεγέθους του, γιατί για την τότε εποχή του που έκανε θραύση έτρεχε σαν ένας μικρός διαβολάκος, πιάνοντας τρελές ταχύτητες.

Αξίζει να αφιερώσετε στο «κατσαριδάκι» 100 λεπτά διασκέδασης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου