Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Deal 2008


Οι ταινίες με θέμα τον τζόγο εξιτάρουν πολύ κόσμο και κυρίως όσους ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια, ενώ αρκετοί από αυτούς μαθαίνουν καινούρια κόλπα και τεχνικές, χρήσιμα ώστε να κυριαρχήσουν στον τραπέζι με την τσόχα.

Για αυτό και εγώ αποφάσισα να σας μιλήσω για ακόμη μια ταινία με χαρτοπαιξία και συγκεκριμένα με πόκερ, εκμεταλλεύεται την υστερία που επικρατεί τελευταία με το Texas hold em και το παίξιμο μέσω διαδικτύου.

Πρόκειται για την ταινία Deal που πραγματεύεται τις προσπάθειες ενός νεαρού ταλαντούχου παίκτη πόκερ να γίνει ένας καταξιωμένος επαγγελματίας.

Παραγωγός της ταινίας είναι ο Σκοτ Λαζάρ ο οποίος είχε τερματίσει στην 6η θέση του Main Event του WSOP 05. Κατά τη διάρκεια της ταινίας εμφανίζεται και ο ίδιος ο Λαζάρ ως σύμβουλος πόκερ καθώς και πλήθος από γνωστούς επαγγελματίες παίκτες.

Ο Alex Stillman είναι ένας ταλαντούχος παίχτης, που φοιτά στο Γέιλ και ονειρεύεται να γίνει επαγγελματίας παίκτης του πόκερ, αλλά δεν έχει ακόμη την ικανότητα να κυριαρχήσει στο τραπέζι.

Ευτυχώς γι 'αυτόν,  μια τυχαία συνάντηση θα φέρει τον Alex κοντά σε ένα θρύλο του πόκερ τον  Tommy Vinson,  ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους  παίχτες πριν από είκοσι χρόνια, αλλά για οικογενειακούς λόγους σταμάτησε να παίζει.

Ο Tommy διακρίνει το ταλέντο του Alex  και οι δυο τους ξεκινούν  για το μεγαλύτερο  τουρνουά του Βέγκας, όμως στην πορεία η φιλιά τους θα κλονιστεί εξαιτίας ενός κοριτσιού, της Michelle.

Τελικά οι δυο παίχτες θα βρεθούν αντιμέτωποι στο τελικό τραπέζι του  World Poker Tour  για να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Όμως μόνο ένας μπορεί να είναι πρωταθλητής...

Όσοι έχουν ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά τουρνουά του πόκερ μπορεί να βρουν κάποιο ενδιαφέρον καθώς περνούν από την οθόνη διάφοροι από τους αληθινούς συμμετέχοντες σε αυτά.

Αν δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον για σχετικά παιχνίδια θα βαρεθείτε, οπότε μετρήστε τα λίφτινγκ και τις πλαστικές του Burt Reynolds για να περάσει η ώρα.

Πάρτε μια μικρή γεύση και αρχίστε να τζογάρετε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου