Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Παγιδευμένη Ψυχή (Insidious)


Και μόνο από τον τίτλο της, η ταινία μαρτυρά πως πρόκειται για μια υπόθεση η οποία θα σε κάνει να ανατριχιάσεις, σα να σε χτυπάει ρεύμα.

Η εν λόγω ταινία έχει τον τίτλο «Παγιδευμένη Ψυχή» (Insidious).

Οι Τζειμς Γουάν και Λέι Γουάνελ, οι συν-δημιουργοί του Saw ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παραγωγούς του Paranormal Activity σε ένα καθηλωτικό ταξίδι στα πιο τρομακτικά σημεία του μυαλού.

O Josh και η Rene είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με τρία παιδιά, που μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι. Ένα σπίτι παλιό με καθρέφτες παντού, πόρτες που τρίζουν και φυσικά μια σκοτεινή κι αραχνιασμένη σοφίτα. Ένα τέτοιο σπίτι δε θα μπορούσε παρά να είναι στοιχειωμένο.

Όμως, περίεργοι ήχοι ακούγονται μέσα στο σπίτι ενώ τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο ένας γιος πέφτει σε κώμα χωρίς προφανείς λόγους. 

Η μητέρα του μικρού θεωρεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με το σπίτι αφού τα περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα δε σταματούν. Μετά από συγκρούσεις με το σύζυγό της, καταφέρνει να τον πείσει να μετακομίσουν για τη δική τους ασφάλεια. 

Και ενώ το νέο σπίτι δείχνει πολλά υποσχόμενο, τι θα κάνουν όταν τα μεταφυσικά φαινόμενα συνεχιστούν και σε αυτή την κατοικία;

Το εν λόγω ζευγάρι λοιπόν έρχεται αντιμέτωπο με την τραγωδία, όταν ο μεγαλύτερος γιος τους πέφτει σε κώμα, έπειτα από μια επίσκεψη στη σοφίτα. 

Οι γιατροί αδυνατούν να εξηγήσουν τι συμβαίνει στο παιδί και διατείνονται πως, ενώ όλα λειτουργούν φυσιολογικά, δείχνει να βρίσκεται σε μια διαρκή κατάσταση ύπνου. 

Έξι μήνες μετά αρχίζουν οι εμφανίσεις πλασμάτων, που δεν ανήκουν σ' αυτό τον κόσμο και διαταράσσουν την ψυχική ισορροπία του ζεύγους.

Κάποια γεγονότα μέσα στην ταινία, λέγεται, πως βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.
Όχι, όχι δεν θα σας αποκαλύψω άλλα γιατί πραγματικά αξίζει να την δείτε.

Χαρακτηριστικό του εν λόγω θρίλερ είναι πως για να τρομάξεις δεν χρειάζεται να χυθεί αίμα!

Πάρτε μια μικρή γεύση βλέποντας το trailer και νιώστε το φόβο και τον τρόμο βλέποντας ολόκληρη την ταινία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου