Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Fast and Furious 4


Αν είστε λάτρεις της ταχύτητας και των αυτοκινήτων, τότε η ταινία «Fast and Furious 4» θα σας μαγέψει.

Το 2001 βγήκε το “The Fast & The Furious”, μια ταινία που έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο την κουλτούρα της βελτίωσης των αυτοκινήτων. 2 χρόνια αργότερα, ακολούθησε το δεύτερο μέρος της ταινίας, για να φτάσουμε στο 2006 που είδαμε το τρίτο μέρος, το “Tokyo Drift”.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι που έχουν δει όλες τις ταινίες -ανάμεσα τους και εγώ- θεωρούν την πρώτη ταινία ως την καλύτερη.

Ίσως την ίδια γνώμη να είχαν και οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, ο Vin Diesel και ο Paul Walker. Φαίνεται όμως ότι το σενάριο του The Fast & The Furious 4 -ή Fast & Furious’ άρεσε και στους δύο, με αποτέλεσμα να πάρουν πάλι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μαζί τους επανέρχονται στο cast και η Michelle Rodriquez με την Jordana Brewster, δηλαδή η κοπέλα και η αδερφή του Dominic Toretto (Vin Diesel) αντίστοιχα.

Ακόμα και αν δεν έχεις δίπλωμα , βλέποντας αυτή την ταινία σίγουρα θα θελήσεις να βγάλεις, για να νιώσεις και εσύ την αδρεναλίνη και την μαγεία της ταχύτητας.

Ο Dominic βρίσκεται εκτός ΗΠΑ κάνοντας ότι ξέρει καλύτερα, να ληστεύει φορτηγά στους επαρχιακούς δρόμους. Όμως η αστυνομία έχει στοιχεία για την σύλληψή του και ο Dominic το σκάει αφήνοντας πίσω την Letty (Michelle Rodriguez).

Όταν αυτή δολοφονείται, ο Dominic επιστρέφει στις ΗΠΑ και ορκίζεται με κάθε μέσο να πάρει εκδίκηση. Η κατάσταση περιπλέκεται καθώς ο δολοφόνος είναι το πρωτοπαλίκαρο ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών που κυνηγά ο Brian O’ Connor (Paul Walker). Σε αυτό το σημείο ξεκινούν τα πισώπλατα μαχαιρώματα, το ανθρωποκυνηγητό και φυσικά οι παράνομες κόντρες με γενναίες δόσεις υπερβολής.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα Nissan Skyline GT-R και Subaru Impreza WRX STI, ενώ ο Dominic προτιμά αρκετά Muscle Cars.

Η αλήθεια είναι όμως είναι πως θα προτιμούσα μέσα στα αξιόλογα μοντέλα αυτοκίνητα που αναφέρθηκαν πιο πάνω να δω και ένα μοντέλο από τα αυτοκίνητα της BMW.

Όσοι δεν έχετε δει την ταινία να την δείτε και όσοι την έχετε δει, αξίζει να την ξαναδείτε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου