Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Killer Elite


Σας αρέσουν οι ταινίες περιπέτειας;; Τότε μια ιδανική ταινία για εσάς είναι το «Killer Elite» μία περιπέτεια κατασκοπείας βασισμένη σε αληθινή ιστορία με πολλή δράση αλλά και με ένα δυνατό καστ. Πρωταγωνιστές είναι ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Κλάιβ Όουεν και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ο Ντάνι (Τζέισον Στέιθαμ), ένας από τους πιο ικανούς ειδικούς πράκτορες στον κόσμο, αποφασίζει να αφήσει την παλιά του ζωή και να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία, κοντά στην αγαπημένη του Αν (Ιβόν Στραχόβσκι).

Τα σχέδιά του όμως ανατρέπονται, όταν ο πρώην μέντορας και συνεργάτης του Χάντερ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), πέφτει θύμα απαγωγής και εκβιασμού.

Στόχος του Ντάνι και της ομάδας του είναι να μπορέσουν να διεισδύσουν στην πιο σκληροτράχηλη βρετανική στρατιωτική μονάδα και να αντιμετωπίσουν μια ομάδα πρώην στρατιωτών και νυν εκτελεστών που ακούει στο όνομα Feather Men, με αρχηγό τον Σπάικ (Κλάιβ Όουεν).

Αποστολή του είναι να βρει και να σκοτώσει τρεις πληρωμένους δολοφόνους που προστατεύονται από μια μυστική οργάνωση με την ονομασία Feather Men, η οποία έχει αρχηγό τον πολυμήχανο Σπάικ. 

Το μυαλό, η δύναμη και η επιδεξιότητα θα καθορίσουν το νικητή στη μάχη μέχρι τελικής πτώσης.
Η καταιγιστική δράση, η αγωνία και το ανθρωποκυνηγητό θα κάνουν ένα μικρό ταξίδι από το Μεξικό μέχρι το Παρίσι, από την Αυστραλία μέχρι το Λονδίνο και από το Ομάν μέχρι την Ουαλία, ως την τελική κατά μέτωπο αναμέτρηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς οι λάτρεις τέτοιων ταινιών θα απολαύσουν ασταμάτητη έκκριση τεστοστερόνης σε αυτή τη σκληροτράχηλη μάχη, η οποία μάλιστα βασίζεται σε αληθινή ιστορία και πιο συγκεκριμένα σε βιβλίο του Ranulph Fiennes ("The Feather Men").

Απολαύστε το trailer της ταινίας :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου