Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Eurotrip

Το ταξίδι στην Ευρώπη μετά την αποφοίτηση από το λύκειο είναι κάτι σαν τελετή ενηλικίωσης για τους Αμερικανούς. Σε αυτήν την ταινία θα δείτε όλα όσα αξίζει να κάνει κανείς στην Ευρώπη (κατά τους Αμερικανούς) με μεγάλες δόσεις γέλιου ( τύπου American Pie).

Ταινία του 2004  που περιγράφει την ιστορία και το ταξίδι ενός νέου που μαθαίνει με πολύ τραγικό τρόπο ότι η κοπέλα του τον απατά, με κωμικοτραγικές καταστάσεις αλλά ιδανικό φινάλε.

Έπειτα από την αποφοίτηση η Φιόνα χωρίζει τον Σκότι. Ο Σκότι βρίσκει παρηγοριά στο Internet με τον γερμανό φίλο του ''Μάικ".

 Όταν ο Σκότι λέει στον "Μάικ'' ότι χώρισε με την Φιόνα ο ''Μάικ'' του λέει πως θέλει να έρθει στην Αμερική να τον δει...

Ο Σκοτι νομίζοντας ότι είναι κάποιος ανώμαλος τον βρίζει. Το επόμενο πρωί ο μικρός αδερφός του Σκότι του λέει πως ο ''Μάικ'' δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα και την λένε ''Μίκα".

Ο Σκοτι προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της αλλά του έχει μπλοκάρει τα μηνύματα. Τότε αποφασίζει μαζί με τον φίλο του Κούπερ να πάνε να την βρούνε στην Γερμανία και να συναντήσουν τους φίλους τους Τζένη και Τζέϊμι που είναι στην Γαλλία για διακοπές.

 Μέχρι να πάνε στην Γερμανία θα συναντήσουν χούλιγκανς της Μάντσεστερ, έναν ενοχλητικό μίμο, διψασμένους για κορίτσια γυμνιστές, την άλλη όψη της Red Light District, θα μαστουρώσουν με χασισοκέϊκ και άλλα απρόοπτα..

Βάλτε στο ρεύμα λοιπόν το laptop σας και απολαύστε την ταινία…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου