Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Συστάσεις Για Την Ιδανική 3μηνη Ασφάλεια Μότο

Θέλετε λοιπόν να πετύχετε την καλύτερη δυνατή ασφαλεια μοτο 3μηνη, αλλά δεν έχετε καταλήξει ακόμη στο τι θα πρέπει να αναζητήσετε ; Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, παρακάτω θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να πετύχετε τη σωστή ασφάλιση της μοτοσυκλέτας σας και με το σωστό τρόπο.

Αρχικά θα πρέπει να βρείτε την πολιτική ασφάλισης η οποία θα είναι συμβατή με τις ανάγκες σας, έχοντας κατά νου το λόγο για τον οποίο κάνετε την ασφάλιση αυτή. Θα δανειστείτε για το χρονικό διάστημα αυτό τη μοτοσυκλέτα ενός φιλικά προσκείμενού σας ατόμου ; Έχετε στα υπόψιν σας να πουλήσετε τη μοτοσυκλέτα σας αλλά μέχρι τότε δε σκοπεύετε να την οδηγήσετε ; Δε χρησιμοποιείτε τη μοτοσυκλέτα σας σε τακτά χρονικά διαστήματα ; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μοτοσυκλέτα ως ευγενή παραχώρηση ή οδηγείτε μια άλλη ως προσωρινή αντικατάσταση της δικής σας ; Μπορείτε με την ιδανική για εσάς ασφαλεια μοτο 3μηνη να αποφύγετε ένα συμβόλαιο μεγάλης διαρκείας και να προσαρμόσετε μια ασφάλιση μικρής διαρκείας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Οι ασφάλειες μικρής διαρκείας δεν έχουν κάποια διαφορά στις βαθμίδες ασφάλισης, αλλά σε περίπτωση που δε γνωρίζετε ποιες είναι, σας τις παραθέτουμε παρακάτω.

Ασφάλεια ως προς τρίτους, η οποία και είναι η ελάχιστη δυνατή ασφάλιση που οφείλετε να έχετε από τη στιγμή που οδηγείτε. Καλύπτει τις πιθανές ζημίες ή τραυματισμούς που μπορεί να προκληθούν σε περίπτωση σύγκρουσης.

Ως προς τρίτους, κλοπής και πυρός.

Πλήρης. Με αυτή καλύπτεστε και εσείς σε περίπτωση σύγκρουσης.


Πηγή Εικόνας: https://www.flickr.com/photos/arselectronica/20317773615

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου