Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

The Italian Job‏

Συνήθως τα ριμέικ παλιών ταινιών αλλοιώνουν εντελώς την πρωτότυπη ταινία, με εξαίρεση να αποτελεί η ταινία «The Italian Job» (Ληστεία α λα Ιταλικά).

Αν κάποιος μου ζητούσε να του προτείνω μια ταινία δράσης και περιπέτειας, τότε το "Ληστεία α λα Ιταλικά" θα ήταν σίγουρα από τις πρώτες που θα μου ερχόταν στο μυαλό.

Το Italian Job αποτελεί ριμέικ της ομώνυμης βρετανικής ταινίας του 1969, που έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον Michael Caine.

Πρόκειται για μια καθαρή περιπέτεια, που δεν μπλέκει με άλλα είδη και πρόκειται να ευχαριστήσει τους fans του είδους διαθέτοντας μια συνηθισμένη πλοκή με άφθονες ανατροπές και μερικές εξαιρετικές σκηνές δράσης.

Ο Τσάρλι και η συμμορία του κάνουν μια θεαματική ληστεία χρυσού στη Βενετία, αλλά προδίδονται από έναν δικό τους άνθρωπο.

 Ένα χρόνο αργότερα, ο Τσάρλι είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του, σχεδιάζοντας να ληστέψει μέρα μεσημέρι τον πρώην συνεργάτη του και να διαφύγει από τους πολυσύχναστους δρόμους του Λος Άντζελες την ώρα της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής.

Το εν λόγω ριμέικ της ομώνυμης βρετανικής αστυνομικής κομεντί, με τα θρυλικά mini cooper να κλέβουν και πάλι την παράσταση.

Τα mini cooper πρωταγωνιστούν σε όλες τις σκηνές δράσης της ταινίας, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι για την ολοκλήρωση μιας μόνο σκηνής, χρησιμοποιήθηκαν 32 διαφορετικά mini.

Η ταινία έχει τη δική της υπόσταση και βλέπεται ευχάριστα.

Δείτε το trailer!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου