Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Mission Impossible : Ghost Protocol‏


Η λατρεία μου για τα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα δεν κρύβεται, με αποτέλεσμα ακόμη και οι ταινίες που επιλέγω να δω να τα συμπεριλαμβάνουν.

Μία ταινία με ένα πραγματικά αξιοζήλευτο αυτοκίνητο είναι το «Mission Impossible-Ghost Protocol”, όπου συμμετέχει ένα από τα αυτοκίνητα της BMW, η BMW Vision Efficient Dynamics.

Θεωρείται το μοντέλο με την πιο προηγμένη τεχνολογία και την πιο εντυπωσιακή σχεδίαση ανάμεσα στα πρωτότυπα ηλεκτρικά υπέρ αυτοκίνητα της εποχής.

Πέντε χρόνια μετά τη πρώτη εισβολή του “Ethan Hunt” στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο 50χρονος πλέον Tom Cruise επιστρέφει δυναμικότερος και πιο εντυπωσιακός από ποτέ.

 Στο 4ο sequel του Mission Impossible, με τον τίτλο “Ghost Protocol”, ο διάσημος πράκτορας πρωταγωνιστεί σε εντυπωσιακές σκηνές με εκρήξεις και επικίνδυνα ακροβατικά σε μερικά από τα ψηλότερα κτήρια του κόσμου, μία από τις πιο χαρακτηριστικές στο Burj Kahlifa στο Ντουμπάι, ύψους περίπου 610 μέτρων!

Η ταινία έχει γυριστεί σε Ντουμπάι, Πράγα, Μόσχα, Μουμπάι και Βανκούβερ με παραγωγό τον δημιουργό του Lost, J.J Abrams και σκηνοθέτη τον Brad Bird.

Δε σταματά πουθενά ο Τομ Κρουζ, που υποδύεται για ακόμη μια φορά τον πράκτορα Ίθαν Χαντ στην τέταρτη ταινία των Επικίνδυνων Αποστολών.

Ο Tom Cruise αυτή τη φορά δεν είναι πλέον ο απαθής πράκτορας που όλα τα αντιμετώπιζε σαν μέρος της δουλειάς. Αισθάνεται, πονάει, ανησυχεί και καταβάλλεται από τις περιστάσεις, έτσι ώστε να μην μπορεί πάντα να τις χειριστεί σωστά και ψύχραιμα. Και να σας πω κάτι; Μου άρεσε αυτό!

 Η ιστορία ξεκινά από τη διάλυση της IMF, δηλαδή της υπηρεσίας των επικίνδυνων αποστολών, ύστερα από την ανάμιξη της σε βομβαρδισμό στο Κρεμλίνο. Γι’ αυτό και η ομάδα του Χαντ αναγκάζεται να συμμετάσχει σε «μαύρες» αποστολές.
Το καστ περιλαμβάνει επίσης  τους Σάιμον Πεγκ, Πόλα Πάτον, Τζέρεμι Ρένερ, Τομ Γουίλκινσον.

Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου