Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Johnny English – Η Επιστροφή‏


Οι περισσότεροι από εμάς τον έχουμε δει, συνεχίζουμε να τον βλέπουμε μέσα από τις επαναλήψεις του στην τηλεόραση και έχουμε γελάσει πολύ μαζί του.

Πολλοί πιστέψαμε πως το ταξίδι του σε τηλεόραση και κινηματογράφο έχει τελειώσει αφού καιρό τώρα δεν έχει κάνει κάποιο καινούριο βήμα, σε τηλεόραση και σινεμά.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό «Mr Bean» ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία Johnny English-Η Επιστροφή (Johnny English Reborn), μια ταινία ταινία του Όλιβερ Πάρκερ με τους Ρόουαν Άτκινσον, Γκίλιαν Άντερσον, Ρόζαμουντ Πάικ, Ντόμινικ Γουέστ, Ντάνιελ Καλούγια και Κριστίνα Τσονγκ.

Ο 'Mr.Bean' Rowan Atkinson επιστρέφει στο ρόλου του... παλαβού πράκτορα, Johnny English, στοχεύοντας στην επανάληψη της επιτυχίας του 2003.

Η επιστροφή του Ρόουαν Άτκινσον στον ρόλο του ατρόμητου μεν, ιδιόρρυθμου και ατζαμή δε Βρετανού κατασκόπου Johnny English, που πρωτογνωρίσαμε πριν οκτώ χρόνια είναι γεγονός!

Όπως σωστά καταλάβατε, η δεύτερη ταινία του διάσημου γκαφατζή πράκτορα είναι γεγονός! Είναι γεγονός από όλες τις απόψεις. Όχι μόνο γιατί δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να ξαναδεί τον αγαπημένο του Ρόουαν Άτκινσον μετά από χρόνια απουσίας στην μεγάλη οθόνη αλλά και γιατί είναι τόσο ξέγνοιαστη και ακομπλεξάριστη κωμωδία που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

Ο θεός-να-τον-κάνει ειδικός πράκτορας Johnny English (Rowan Atkinson) εξασκεί τις μοναδικές του δεξιότητες κάπου στην Ασία.

Δεν αργεί όμως η στιγμή που θα πρέπει να αποδείξει και πάλι πως επάξια βρίσκεται στην υπηρεσία της Βασίλισσας. Αυτή τη φορά το καθήκον τον καλεί να ματαιώσει τα σχέδια ενός παγκόσμιου δικτύου εκτελεστών που θέλουν τη δολοφονία του Κινέζου ηγέτη, γεγονός που θα προκαλούσε χάος σε διεθνές επίπεδο.

Άλλωστε, για τον Johnny English η καταστροφή μπορεί να είναι μια παράπλευρη συνθήκη των μεθόδων του, η αποτυχία όμως δεν συνιστά μέρος του λεξιλογίου του!
Και αυτό καθίσταται εμφανές από την πρώτη κιόλας στιγμή που πατά το πόδι του και πάλι στο Λονδίνο και συναντά τη νέα, αυστηρή, επικεφαλή της ΜΙ7, που του αναθέτει την αποστολή του: να πάει στο Χονγκ Κονγκ και να αποτρέψει τη δολοφονία του Κινέζου Πρωθυπουργού.

Πρόκειται για μια κωμωδία που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς θεατές αφού προσφέρει απλόχερα και εύκολο αλλά και πιο εξεζητημένο γέλιο και είναι ιδανική για ένα χαλαρωτικό βράδυ στον κινηματογράφο αφού διαθέτει τουλάχιστον 4 ξεκαρδιστικές σκηνές.

Απολαύστε στο παρακάτω trailer σκηνές της ταινίας :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου